förstasidanIR-02-02.gif (26687 bytes)

Käringsundsbyn ligger vid Ålands vackraste fiskeläge – Käringsund – en underbar plats för sol- och vattenälskande semesterfirare. Denna naturhamn har i alla tider använts av skärgårdsfolket som haft sin utkomst från havet.

Käringsundsbyn ligger på västra sidan av Ålands mesta semesterkommun Eckerö. Här finns allt du behöver för en härlig semester med familjen, en träff med dina vänner eller en inspirerande konferens...

Käringsundsbyn har sedan mitten 1960-talet byggts upp av Bengt Granberg i Eckerö. Det bästa av allt fanns givet – Ålands skärgård och det gamla fiskeläget. Med varsam hand har verksamheterna planerats och bildar nu en skön helhet i samspel med naturen.

Bengts målsättning har alltid varit att skapa en fungerande enhet som ger alla gäster precis det de vill ha. Det mesta hos oss har en naturlig koppling med hav och vatten, men vi har också många aktiviteter att erbjuda på land. Hela familjen – både vuxna och barn – får sitt lystmäte i Käringsundsbyn!

Tack vare Ålands centrala läge är Käringsundsbyn med sin fina konferensanläggning även en ypperlig plats för Nordiska sammankomster. Vi har stora ambitioner och möjligheter att ta hand om er – alla!

 

Bo med havet som granne

Käringsundsbyn erbjuder många boendealternativ – från mindre stugor för fyra personer till större bungalows. För den som behöver mer svängrum har vi Bagarstugan (160 m2) och vår stolthet, den gamla Fyrvaktarbostaden (150 m2).

Vi välkomnar familjer, företag, folkdanslag, pensionärer, körer, lägerskolor, idrotts- och fiskeklubbar.

 

Priser, bokning, resor

Våra priser varierar beroende på säsong (Se aktuell prislista!). För större grupper lämnar vi gärna offert omfattande boende och aktiviteter.

Vi tar emot bokningar året runt – på svenska, finska, engelska och tyska – våra kontaktuppgifter finns här!

 

Untitled-1.gif (97 bytes)
Kontakta oss Aktiviteter Service

Se och göra i Eckerö

Untitled-2.gif (67 bytes)

Översikt av området Fiske Boende Konferens
Untitled-1.gif (97 bytes)

Maridea 2000