text2-02-02.gif (1439 bytes)

I vårt resepussel finns alla färjor och flyg som trafikerar Åland liksom samtliga aktiviteter här och på vägen hit. Alla åländska boendealternativ ingår också i vårt stora sortiment.   
  För Dej som vill bo centralt och bekvämt inne i Mariehamn, nära till nöjesliv och shopping, rekommenderar vi förstås vårt
Årets_Kock_Sve-01-01.gif (5352 bytes)
eget hotell POMMERN. Här bjuder vi på en familjär stämning, fina gästrum, restaurang som serverar lokala specialiteter till rimliga priser, bastu- och poolavdelning samt funktionella konferenslokaler.
Föredrar Du övernattning på den åländska landsbygden eller i någon av skärgårdskommunerna står vi även till tjänst med allt från enkla stugor till lyxiga hotell.
  Oavsett det handlar om en lillsemester för två eller en konferens för 200 "pusslar vi ihop" Din Ålandsresa precis som Du vill ha den. När Du vill boka eller veta mer om resan för Dej är det bara att slå en signal. Vi svarar dygnet runt vardag som weekend! Klicka på någon av rubrikerna vid sidan om den här texten för att få reda på mer om våra populära paketresemodeller!

 
text2-02-04.gif (1180 bytes)

[ Svenska ]

Flagga_Svensk.gif (850 bytes)

Suomeksi ]

Flagga_Finsk.gif (850 bytes)

[ English ]

wpe15.jpg (1095 bytes)

[ Deutsch ]

wpe14.jpg (977 bytes)

[ MARIDEA ]